Dyretjenester
Tjenester

AniPort er i dag ledende innen hundepass og dyrepass I Norge. Vi skal tilby de beste hundepasserne og dyrepasserne i Norge. Gjennom vår veterinærgodkjenning kvalitetssikrer vi våre tjenester slik at du som dyreeier kan være trygg på at ditt dyr får et godt og trygt opphold.

AniPort vokser stadig, og nå lanserer vi en rekke med nye tjenester for dyr. Vi tilbyr nå overnatting for alle kjæledyr, hundelufting, dagpass, hundetrening, opplevelser for dyr og dyreopplevelser. Alle tjenester du trenger til ditt kjæledyr!

Overnatting

Her finner du AniPorts godkjente hundepassere og dyrepassere som har besøkende på overnatting. Vi tilbyr også overnatting på kennel!

Dagpass

Er hunden din mye alene hjemme mens du har lange dager på jobb? Bestill dagpass fra en hundepasser, også kalt barnehage hos oss.

Hundelufting

Har du lange dager på jobb, eller kanskje hunden får for lite mosjon? Prøv en veterinærgodkjent hundelufter!

Trening

Trenger din hund både aktivisering og dressering? Finn en hundetrener nær deg for hjelp!

Tjenester for dyr

Hva med å sende hunden din på tur i fjellet den dagen du har en lang arbeidsdag? Eller ta bilde av den hos en hundefotograf? Kanskje den trenger å bli klippet?

Dyreopplevelser

Hva er dyreopplevelser? En dyreopplevelse hos AniPort er opplevelser med dyr i sosialt samvær, alene, sammen med din familie eller med ditt eget kjæledyr.
;