Dyrepass
Historien til AniPort
AniPort startet i 2020 og er en videreutvikling av Hjemmekennel som ble opprettet i 2015. Vi kan tilby en felles nettside for alle tjenester til dyr.

AniPort startet som Hjemmekennel i 2016, og var først ute på det norske markedet til å tilby privat hundepass. Vi hadde gjennom flere år som hundeeiere erfart hvor vanskelig det var å finne trygge og pålitelige hundepassere. Derfor startet fire brennende engasjerte dyreelskere fra Stavanger en portal for dyreeiere som trengte trygge dyrepassere.

Siden den gang har bedriften vært i kraftig vekst. AniPort er i dag ledende innen hundepass og dyrepass i Norge. Vår visjon er at vi skal tilby de beste hundepasserne og dyrepasserne i Norge, ved hjelp av kvalitetssikrede og veterinærgodkjente verter.

AniPort har vokst fra å tilby dyrepass, til å kunne tilby en hel rekke med opplevelser sammen med dyr. Vi er derfor utrolig stolte over at vi vil være de første som kan tilby ikke bare hundepass og lufting, men også hundelsedekjøring, valpetrening og riding for å nevne noen av våre mange tjenester.

Nå er vi ti ansatte, hvor alle har et stort hjerte for dyr, og vil sørge for at både dyreeiere, dyrepassere og dyreinteresserte skal få den beste opplevlsen av det AniPort har å tilby.

Vi dyreeiere har et stor privilegium. Å ha et dyr som gir sin totale hengivenhet er en fantastisk følelse. Nå kan vi sammen skape et helt dyresamfunn for alle oss som er glad i dyr. Tross alt, å ha dyr er ikke bare en hobby - det er en livsstil.

Bli med på eventyret sammen med oss i AniPort!

 

Vår visjon: Gjennom kunnskap og engasjement skal AniPort tilby tjenester som forbedrer livskvaliteten til både dyr og dyreeiere.  

Dette oppnår vi gjennom våre 3 grunnpilarer i selskapet:

  1. Kunnskap:  Våre veterinærer sørger for ekspertise på dyr og dyrehold.
  2. Kvalitet:  AniPort satser på kvalitet i alle ledd, fra administrasjon til dyrepassere.
  3. Engasjement:  Vi gjør alltid vårt beste for bade våre kunder og dyrepassere.

 

    ;