Dyrepass
Om oss
Bli kjent med AniPort-teamet

Vi startet som Hjemmekennel i 2015, og vi har videreutviklet oss til å i dag være AniPort — en portal for alle dyreelskere. Det hele startet med en veterinærerer, en jurist og en foretningsutvikler. Alle hadde en idé om å finne gode private hundepassere. Vi ønsket også å inkludere resten av de flotte dyrene vi har i landet vårt, og videreutviklet derfor Hjemmekennel til å bli AniPort. Og det er slik AniPort har blitt til den varierte portalen den er i dag.

Alle i AniPort-teamet har et brennende engasjenemt for dyr. Vi har alle lang erfaring med dyr og dyrehold, og vil sørge for at du føler deg godt tatt imot hos oss. I dag er vi ti stolte ansatte som jobber for å gi den den beste opplevelsen av og med dyr. 

Å ha dyr er ikke bare en hobby, det er en livsstil.

 

Hils på AniPort-teamet

Anne Tjønneland

Anne Tjønneland

Anne ble ferdig utdannet veterinær i 2011. Siden da har hun opparbeidet seg erfaring som veterinær fra ulike klinikker i Norge. På Østlandet hadde hun ansvar for den daglige driften av en smådyrklinikk. Videre har hun også jobbet som frivillig veterinær i Midtøsten.

Guri Bergerud

Guri Bergerud

Guri har mange års erfaring som utvikler innen flere programmeringsspråk. Etter hvert har frontend-utvikling og den gode brukeropplevelsen kommet hennes hjerte nærmest. Hun setter alltid kundebehovet først og liker å gjøre vanskelige problemstillinger enkle for sluttbruker.

Linn Therese Vatsvåg

Linn Therese Vatsvåg

Linn Therese er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. I studietiden har hun arbeidet ved Stavangers største dyrebutikk og hun er glad i å jobbe med både mennesker og dyr. Linn er ordenspersonen i AniPort og hun tar seg av alt det administrative arbeidet i AniPort.

Karoline Solberg Heim

Karoline Solberg Heim

Karoline har en master i business og er ansvarlig for konseptutvikling og forretningsutviklingen i AniPort. Karoline er pådriveren i AniPort og sørger for at alle yter det lille ekstra.

Celine Walde

Celine Walde

Celine treffer du på kundeservice og tar med glede i mot alle henvendelser. På fritiden er Celine hundetrener og brenner for å dele kunnskap med andre.

Marita Haugen

Marita Haugen

Marita jobber med blant annet med salg, kundeservice og markedsføring i Aniport. Hun har vokst opp med intet mindre enn hund, katt, fugler og kaniner, og har derfor god og lang erfaring med alle slags dyr.

    ;