Trenger du dyrepass eller vil du oppleve noe helt nytt sammen med familien din?

Så hyggelig at du ønsker å bli kunde hos oss! Vi tilbyr firbeinte og tobeinte en 5-stjerners opplevelser hos oss. Vi har samlet alt for og med dyr i en stor portal hos AniPort. Alle våre tjenester er kvalitetssikrede, og alle våre utvalgte dyrepassere er veterinærgodkjente. Vi tilbyr både dagpass, overnatting, hundelufting, trening, dyreopplevelser og opplevelser for dyr. Så hvordan går du frem for å bestille et opphold eller en aktivitet?

1

Opprett en bruker hos oss

Du må opprette en bruker hos oss for å få tilgang til alle våre tilbud. Dette gjør du ved å trykke på «registrer deg». Husk å legge til ett eller flere dyr før du begynner på bestillingen din.

2

Bestill et opphold eller en aktivitet

Vi har hundrevis av annonser. Finn det tilbudet du trenger nær deg, og bestill opphold eller aktivitet trygt og enkelt av en av våre verter.

3

Avtal med verten

Verten må først bekrefte din forespørsel. Deretter må du som kunde betale, og du vil så få kontaktinformasjon og adresse til stedet oppholde eller aktiviteten skal finne sted.

Gode grunner til å velge AniPort

Hvordan virker det?
 • Dyrene er forsikret

  Som kunde er du forsikret gjennom oss i AniPort for deg som eier hunder eller katter.

 • Vi er her for deg

  Kontakt oss for spørsmål på e-post, chat eller våre sosiale medier. Du kan få hjelp av en av våre veterinærer.

 • Stort utvalg av tjenester

  Kattepass eller hundelufting? Hva med begge deler? Vi er Norges mest varierte portal for dyr.

 • Enkle løsninger

  Vår nettside er spesielt utviklet for å gjøre det enkelt å komme i kontakt med verter og kunder, og for å kunne samle alt det du liker alle best — dyr!

Lurer du på hvordan du kan bli vert? Finn ut mer:Bli vert
;